DAGBESTEDING

Bij Dagbesteding Buiten!kans krijgt iedereen een kans

Soms moet je buiten de gebaande paden treden om mogelijkheden te ontdekken. Buiten!kans is een dagbesteding in Dronten waarin we iedereen een kans geven om erachter te komen wat voor werk bij hem of haar past.

Groeien en bezig zijn in een veilige omgeving

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of die moeilijk aan een baan komen, biedt Dagbesteding Buiten!kans een oplossing. Een plek om te groeien en bezig te zijn in de praktijk. Met mensen, dieren, in de keuken en in het groen. Bij Buitenkans krijg je de kans om het allemaal uit te proberen. In je eigen tempo natuurlijk. En heb je ergens hulp bij nodig? Dan zijn wij er voor je. Onder begeleiding van ervaren krachten verken je in een veilige omgeving je mogelijkheden en ontdek je wat je het liefste doet.

Wat doe jij het liefst?

Ons doel? Dat jij een zinvolle tijdsbesteding hebt. Lijkt het jou leuk om in het theehuis te werken of de dieren te verzorgen? Misschien ben je liever buiten bezig met het groenonderhoud of heb je een culinaire passie. Probeer het allemaal bij dagbesteding Buitenkans. Geef het aan op het aanmeldformulier en wij kijken of we een goede plek voor je hebben.

Hoe je dit buitenkansje krijgt

Wat je ook kiest, wij geloven dat het letterlijk een buitenkansje voor je is. En de bezoekers en gasten zijn blij met jouw waardevolle bijdrage. Interesse? Kom sfeer proeven of vraag een kennismakingsgesprek aan. Dat kan individueel of via je zorginstelling.

Vul voor meer informatie onderstaand formulier in: