LOCATIE HUREN

Nieuwe sfeervolle huurlocatie in Dronten

Het theehuis is een nieuwe sfeervolle huurlocatie in Dronten voor besloten feestjes, bijeenkomsten en vergaderingen. Centraal in het dorp dus gemakkelijk bereikbaar.

 

Wij zijn in voor een feestje!

Wat je plannen ook zijn, het theehuis is buiten openingstijden af te huren als locatie. Om iets te vieren of voor serieuze zaken. En van alle gemakken voorzien. Zo kun je gebruik maken van de keuken en het sanitair, is er volop parkeergelegenheid en kunnen ook mindervaliden zonder gedoe binnenkomen.

Drankjes worden verzorgd

We kunnen per avond maximaal vierentwintig personen ontvangen. Bij mooi weer kan ook het terras worden gebruikt en kunnen er nog meer bezoekers bij. Een medewerker verzorgt de drankjes, houdt toezicht en maakt na afloop schoon, zo heb jij er geen omkijken naar. Deze medewerker is bevoegd om alcohol te schenken. Overigens serveren wij tijdens reguliere openingstijden geen alcohol.

Regel zelf de catering of laat het doen

Wat betreft de catering is aan jou de keuze. Je kunt het zelf regelen, maar wij kunnen dat ook voor je doen. Wij hebben verschillende goede cateraars en slagers die buffet, diner of BBQ’s verzorgen. Ons servies kan dan gebruikt worden. En de afwas wordt gedaan. Mooi makkelijk!

Neem contact op:

Hoe het een en ander in zijn werk gaat en wat de kosten zijn, weet beheerster Anke Dekkers. Stuur een bericht!