Nieuws!

Vacature Activiteitenbegeleider!

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarin je het verschil kunt maken in het leven van anderen? Wil je werken op één van de gezelligste plekken van Dronten? Dan is dit jouw kans! Bij Ontmoetingspark Buiten! zoeken wij voor onze dagbesteding een gepassioneerde activiteitenbegeleider om ons team te versterken.

Lees meer »

Buitentocht!

Een super leuke wandeltocht die je niet wilt missen! De tocht gaat langs de mooiste plekjes van Dronten. Je kunt je inschrijven voor 5, 10 of 15 km. Inschrijfgeld is €5 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Dit is inclusief een versnapering onderweg, broodje hotdog en een mooi aandenken bij de finish.

Lees meer »

Schrijfworkshop

Schrijvend gaan we op zoek naar een nieuwe blik, een nieuwe visie, een nieuw gevoel, misschien wel naar een nieuwe wijsheid. Ervaringen hebben de neiging om te stapelen, bij het oude voegt zich weer iets. Dan wordt het eerdere vanzelf ook weer oud. Hoe kan nieuw werkelijkheid voor ons worden? Wanneer we terugkijken naar het oude, brengen we samenhang in ons bestaan. Er vormt dankbaarheid en nostalgie, door het herkennen van thema's of van lessen die we leerden. We zijn dan zingevend bezig!Echter, het oude is voorbij en brengt ons in de tijd naar nieuwe ervaringen. Wanneer we schrijven als een kind, helemaal opgaand in het nieuwe dat ons overkomt of dat we tot stand brengen, creëren we een nieuwe wereld. Zo wordt het heden belangrijk, het moment, het NU. We kunnen kiezen welke bril we opzetten wanneer we naar ons verleden kijken: de nostalgische of de actuele….

Lees meer »

Gezondheid en leefstijl: Duurzaam omgaan met kleding

Dinsdagavond 27 februari organiseert Ontmoetingspark Buiten! een  inspirerende avond over duurzaam met je kleding omgaan. De lezing begint om 19:30 uur. Toegang is gratis, maar vanwege de beperkte ruimte graag aanmelden via: aanmelden@ontmoetingsparkbuiten.nl of

Lees meer »

Fancy Fair

Op 20 april wordt een grootse fancy fair gehouden bij ons op Ontmoetingspark Buiten. De organisatie is in handen van Odd Fellows Dronten.

Lees meer »

Workshop: Sieraden maken

15 maart organiseert Manon een leuke sieradenworkshop! De workshop is van 19:00 - 21:00 uur op het ontmoetingspark. Kosten voor deze workshop zijn €15 inclusief 1 x koffie en koek. 

Lees meer »

Ook in 2024 ‘Gezondheid en leefstijl’ in Ontmoetingspark Buiten!

Na het grote succes van vorig jaar gaat Ontmoetingspark Buiten! ook in 2024 door met de informatieavonden over Gezondheid & Leefstijl. Deze informatieavonden zijn altijd op de laatste dinsdagavond van de maand. De avond is gratis, dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. De onderwerpen hebben te maken met gezondheid en leefstijl.

Lees meer »