Wij zoeken een voorzitter m/v!

Gepubliceerd op 19 januari 2024 om 13:05

Ontmoetingspark Buiten!

Is sinds april 2022 geopend en heeft een vliegende start mogen doormaken. Veel mensen weten inmiddels het park te vinden.

Het park heeft een dierenpark, een gezellig theehuis en een speelplein en park voor sport en spelmogelijkheden. Ook werken er bij de dagbesteding BuitenKans! mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het park is nog volop in ontwikkeling.

Zo wordt er samengewerkt met stichting Historisch Dronten om de Pioniersbarak een mooie invulling te geven en zijn er ook plannen voor een nieuwe midgetgolfbaan.

Maar vooral heeft het park een sociale functie en willen we een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt en mee mag doen. We willen graag hierin groeien omdat we geloven dat het park de ideale plek is om activiteiten te organiseren voor verschillende doelgroepen die te maken hebben met eenzaamheid, armoede of andere maatschappelijke thema’s.

Stichting Buiten! Dronten

Is op zoek naar een nieuwe voorzitter die het aandurft om mee te gaan in deze ontwikkelingen en wil helpen de kar te trekken.

  • Ben jij degene die een groot sociaal hart heeft en onze visie en missie kan onderschrijven?
  • Die het leuk vindt om hier enthousiast mee aan de slag te gaan.
  • Affiniteit heeft met de doelgroepen.
  • Die goede contactuele eigenschappen heeft, goed kan netwerken en bij voorkeur woonachtig is in Dronten.
  • Weet jij onze vergaderingen in goede banen te leiden en structuur aan te brengen binnen de stichting?
  • Vind jij dit een mooie uitdaging om zo bij te dragen aan een nog mooier Dronten?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via een mail naar bestuur@ontmoetingsparkbuiten.nl zodat we met elkaar kunnen kennismaken!