VRIJWILLIGERS

Helpen met doen

Het is haast onmogelijk om geen fan te zijn van de leukste ontmoetingsplek van Dronten. Het zou supertof zijn als je ons wilt supporten als enthousiaste en betrokken vrijwilliger. En tegelijk een gave invulling geeft aan een paar uurtjes van je vrije tijd. Dus draag bij met vrijwilligerswerk om van Ontmoetingspark Buiten! een succes te maken.

Help met doen

Er is een hoop te doen op het park. Houd je ervan om in de keuken te bakken, soep te koken en heerlijke tosti’s te maken? Vind je het misschien ook wel leuk om deze uit te serveren? Dan ben je heel erg welkom in ons theehuis of buiten op het terras. Of ligt je hart bij de dieren en het verzorgen daarvan? Zorg jij dan dat de dierenweide en verblijven netjes blijven en de dieren op tijd hun eigen voer krijgen.

 

Omdat je ze door en door leert kennen, heb jij meteen door als er iets aan het gedrag verandert, zodat jij ons direct kunt waarschuwen. Ook maak je bijzondere dingen mee. Zoals de komst van nieuwe bewoners.

Daarnaast zoekt ons team mensen met groene vingers. Je gaat dan helpen bij de aanleg en onderhoud van de tuinen en de bloembakken om het park een fleurige en verzorgde uitstraling te geven.

Maximale funfactor

Ben je iemand die graag lekker op zichzelf aan het werk is? Dat mag hoor, we geven graag de verantwoordelijkheid voor sommige dingen uit handen. Zoek je juist een gezellig team om samen aan de slag te gaan? Bij ons mixen de vrijwilligers en de deelnemers aan de dagbesteding met elkaar onder begeleiding van een beroepskracht. Zo leert iedereen van elkaar en is de funfactor maximaal.

 

Natuurlijk moet je wel iets in huis hebben als vrijwilliger. Om te beginnen ben je (over het algemeen) vrolijk en vriendelijk. Gasten komen misschien wel speciaal voor jou een kopje koffie drinken, collega’s willen altijd gelijk met jou aan het werk, en de dieren voelen zich bij je op hun gemak. Je komt afspraken na en je bent een of meerdere dagdelen per week beschikbaar. En… Je kunt niet wachten om je nu aan te melden!

Meld je aan als vrijwilliger :