Binnen bij Buiten

Binnen bij Buiten

Lokaal, vers en duurzaam eten en drinken

De Flevopolder is een knooppunt van alles wat groeit en bloeit. En ook de jongere generaties pioniers zitten barstensvol ondernemerschap. Wij halen onze producten dan ook zoveel mogelijk van dichtbij. Lokaal, vers en duurzaam is ons motto.

Weet waar je eten vandaan komt

Wij bakken en bereiden ons eten en drinken zoveel mogelijk met lokale producten. En daar zijn we trots op. Aan lokale en regionale ingrediënten zitten veel voordelen. Zo ondersteunen we ondernemers uit de buurt en houden we de voedselkilometers laag. Deze duurzame keuze betekent ook dat we weten waar het vandaan komt en dat het vers is. Wel zo lekker!

Openingstijden

Theehuis

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
14:00 - 16:30

Wat er op de menukaart staat

Dat we gespecialiseerd zijn in thee, dat is duidelijk. Maar, lekker theeleuten kan niet zonder een lekkere koek. Net zoals er bij een glas ranja voor de kinderen een boterham met pindakaas hoort. Voor de stevige trek staan er belegde broodjes op de kaart. Bekijk hier onze menukaart.

Wie zijn onze leveranciers

We hebben onze leveranciers met zorg uitgekozen. Zo trekken (haha, woordgrapje) we thee van een jong, snelgroeiend bedrijf in Dronten: TrendingTea. Via zorgboerderij De Pruimenpot in Dronten krijgen we allerlei soorten jam. De hop die in onze tuin groeit, heeft een link met lokale bierbrouwer Praght bier, die is uitgeroepen tot de topbrouwer van Flevoland.

Kom het ervaren

Natuurlijk vind je nog veel meer lokaal ondernemerschap terug. Het komt allemaal mooi samen in het concept en we laten het graag aan je proeven. Kom binnen, pak een stoel, geniet van al het lekkers en kijk lekker om je heen, lees de krant of leg ook een stukje van de puzzel die op tafel ligt. Er is genoeg te ervaren in theehuis Binnen bij Buiten in het Dierenpark in Dronten.