SPONSORING

Helpen?

Een mooi park voor ons allemaal heeft ook de support van ons allemaal nodig. Help ons dus met spullen, geld of professionele man- of vrouwkracht. Eenmalig of wat vaker. 

 

Voor wat hoort wat

Of je nu particulier bent of een bedrijf, voor iedereen hebben we iets bedacht.

Spontane bijdrage

Elke euro maakt het park mooier, de dieren vrijer en het theehuis met dagbesteding gastvrijer. Dus met een bijdrage van een paar euro zijn we ook al heel blij. Tip: maak van je bijdrage een jaarlijkse overschrijving.

Ben je een bedrijf, vereniging of schoolklas en willen jullie iets speciaals bijdragen? Denk aan de inrichting van het terras, speeltoestellen of adoptie van dieren? Neem dan even contact op via info@vriendenvanontmoetingsparkbuiten.nl.

Veilig doneren via een stichting

Alle activiteiten in Ontmoetingspark Buiten! zijn zo nauw met elkaar verbonden, dat er een gezamenlijke organisatie is: opgericht Stichting Vrienden van Ontmoetingspark Buiten. Je donatie komt op die manier altijd op de juiste plek terecht. Maak je bedrag over op bankrekening NL 27 RABO 0377 1950 30 van Stichting Vrienden van Ontmoetingspark Buiten. Vermeld ook je e-mailadres bij de overschrijving, zodat we contact met je kunnen opnemen.