in het kader van de Week tegen Eenzaamheid 29-09 t/m 06-10 2022

Ontmoetingspark Buiten! wil een park zijn waar alle Drontenaren zich welkom en op hun gemak voelen. De Week tegen Eenzaamheid kunnen we dan natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Juist in die week nodigen we je van harte uit om iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken mee te nemen naar het Ontmoetingspark Buiten!, voor wat gezelligheid in een fijne omgeving.

Om meer tijd met elkaar door te brengen en alle mogelijkheden die het Ontmoetingspark Buiten! biedt op je gemak te kunnen bekijken én ervaren, krijgen jullie het tweede kopje dan van ons.

Wil je de uitvoering van ons plan ondersteunen?

Spreekt deze actie je aan en wil jij Ontmoetingspark Buiten! ondersteunen bij de uitvoering ervan? Bestel dan in de aanloop naar de Week tegen Eenzaamheid zogenaamde ‘uitgestelde koffie/thee.  Dat doe je door meer kopjes te betalen dan je in ons Theehuis gebruikt. Wij zorgen er vervolgens voor dat die extra kopjes ten goede komen aan onze actie in de Week tegen Eenzaamheid.

Ideeën-bus

Ontmoetingspark Buiten! wil een buurthuis/ontmoetingsplek zijn waar alle inwoners van onze mooie gemeente graag vertoeven. Heb jij ook een idee waardoor zoveel mogelijk mensen zich welkom voelen bij ons? Op het park staat gedurende deze Week tegen Eenzaamheid een ideeën-bus. We nodigen je van harte uit om je idee op te schrijven en in de bus te stoppen.

Dankjewel!

Praten over eenzaamheid?

Zou je wel eens willen praten over eenzaamheid in het algemeen, of die van jezelf in het bijzonder? Deze week is Annemieke Diesel (emPOWERed by Diesel) op donderdag 29 september, vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober tussen 10 en 12.00 uur op het Ontmoetingspark Buiten! aanwezig. Zij heeft zich gespecialiseerd in de aanpak van eenzaamheid en gaat graag met je in gesprek.

Daarnaast verzorgt Annemieke op maandag 3 oktober van 13.30 u tot 15.00 uur, en op vrijdag 7 oktober van 10.30 u tot 12.00 uur lezingen over dit onderwerp in De Meerpaal met als titel “Nog lang niet oud, niet alleen, en tóch eenzaam. De misverstanden over eenzaamheid.”